Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Цецо Соколов: Утре излизаме за победа срещу Португалия (видео)

Цецо Соколов: Утре излизаме за победа срещу Португалия (видео)

Звездата и диагонал на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов след втората победа на Европейското първенство - 3:0 над Румъния в Монпелие, че излизат за победа и утре срещу Португалия.

49 България - Румъния 3:0

"Що пък да ни бъде лесно. Имаше моменти, в които се отпускахме, защото си мислехме, че мачът ще бъде спокоен и доста лесен, но румънците ни показаха, че вече няма отбори, срещу които да излезеш и просто така да победиш. Вече в цял свят се играе един доста добър волейбол. Радваме се, че победихме. Отиваме да почиваме и да мислим за утрешния мач, който е много важен. Срещу Португалия трябва да излезем с много по-различна мотивация и да играем много по-различен волейбол от този, който показахме днес на игрището. Няма значение дали сме падали или сме побеждавали срещу тях. Това е едно Европейско първенство, трябва да го изиграем на 100% и да се стремим към победата. Утре излизаме за победа", коментира Цецо Соколов след мача пред официалната Фейсбук страница на БФВ.

49 България - Румъния 3:0

"Гледахме ги Франция вчера, но не ми се струват, че са това, което бяха преди две години. Дори тази година това, което играха в Лигата на нациите, не са това, което бяха. А Италия играха доста силно срещу Португалия и не им дадоха никакъв шанс. Но Италия си е Италия, Франция си е Франция, ние излизаме срещу тях да се раздадем, но гледаме нашата си игра", сподели още Соколов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички