Дебютът на Смолинг за Рома се отлага

Дебютът на Смолинг за Рома се отлага

Новото попълнение на Рома Крис Смолинг изглежда ще трябва да почака за дебюта си за "Вълците". Централният бранител получи мускулно разтежение по време на последната тренировка на тима и вероятно няма да може да играе срещу Сасуоло в неделя.

Смолинг бе привлечен от Манчестър Юнайтед в последните дни на трансферния прозорец. Идването му на "Олимпико" обаче съвпадна с паузата заради националните отбори и така той все още не може да запише първия си мач за новия си клуб.


29-годишният футболист ще тренира отделно от основната група и ще премине допълнителни тестове в неделя. Тогава треньорският щаб ще вземе окончателно решение дали да разчита на него за срещата със Сасуоло.

Смолинг не е единственият контузен в състава на Рома. В лазарета са още Дженгиз Юндер, Давиде Дзапакоста и Диего Пероти, а Леонардо Спинацола едва наскоро поднови тренировки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти