Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Миланов влезе от пейката при шестата поредна победа на МОЛ Фехервар

Миланов влезе от пейката при шестата поредна победа на МОЛ Фехервар

Водачът в унгарското първенство МОЛ Фехервар записа шести пореден успех. Съставът на Марко Николич спечели с 1:0 визитата си на Хонвед и води с 3 точки пред приятната изненада на сезона Мезьокьовешд-Жори.

Българският национал Георги Миланов се появи като резерва четвърт час преди края на мястото на Ищван Ковач. Родният халф беше много активен и имаше участие в атаката за гола, отбелязан от Армин Ходжич в 82-ата минута. В края на двубоя за домакините от Будапеща влезе бившият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч.
Камен Хаджиев и Академия Пушкаш победиха с 2:0 Капошвар и се изкачиха на трето място в таблицата с актив от 10 точки. Българинът игра 90 минути, а двата гола реализира Давид Ванечек в началото на второто полувреме.

В друг мач днес Уйпещ се налои с 3:2 над Дебрецен, а едно от попаденията за гостите беше дело на бившия нападател на Левски Бабатунде Адениджи. 

СТАТИСТИКА ОТ ХОНВЕД - МОЛ ФЕХЕРВАР
СТАТИСТИКА ОТ АКАДЕМИЯ ПУШКАШ - КАПОШВАР

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти