Айнтрахт отново загуби извън Франкфурт

Айнтрахт отново загуби извън Франкфурт
Тимът на Айнтрахт (Франкфурт) загуби и второто си гостуване от началото на сезона в Бундеслигата и след четири кръга остава с 6 точки на своята сметка. Този път тимът на Адолф Хютер се препъна срещу Аугсбург - 1:2, като за баварците това е първа победа през шампионата. Дебют за отбора от Франкфурт записа Андре Силва, който дойде от Милан.

Домакините имаха шанса да дръпнат с 2:0 след голове в последните 10 минути на първото полувреме, след като преди това централният нападател на Айнтрахт Гонсало Пасиенсия беше ударил греда. В 35-ата Марко Рихтер вкара за 1:0, а в 43-ата Флориан Нийдерлехнер удвои с много хубав далечен шут.

През втората част в игра за “орлите” се появи новия таран Бас Дост, но този път той не успя да се разпише. Това обаче стори Пасиенсия в 73-ата, като завърши отлична индивидуална акция на Доминик Коор.

Общо за мача футболистите на Айнтрахт отправиха 23 изстрела към вратата, но шансът не беше с тях. В края за малко играчите на Аугсбург на два пъти да си вкарат автогол, но те все пак успяха да задържат преднината си.



Идния четвъртък във Франкфурт очакват Арсенал за началото на мачовете от груповата фаза на Лига Европа, а три дни след това на “Комерцбанк Арена” пристига и Борусия (Дортмунд). Аугсбург пък ще гостува на Фрайбург.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти