Генчев се прицели в скалпа на ЦСКА (Москва)

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен от играта и победата на неговия отбор с 2:0 над Етър. Треньорът на разградчани не пропусна да спомене, че до този момент болярите не са губили мач от останалите най-добри отбори в България. Също така Генчев е категоричен, че неговият отбор има сили да стартира с домакинска победа над ЦСКА (Москва) в групите на Лига Европа.

“Като цяло от играта съм доволен. Етър е един от добрите отбори в България. Не загубиха нито от Левски, нито от ЦСКА, нито от Берое, нито от Черно море. Това са другите най-добри отбори в България. Пъровто полувреме ни попречи напрежението. Вкарахме с първия шанс през второто полувреме, което отпусна момчетата”, каза Генчев, който допълни, че Лудогорец има сили да победи ЦСКА (Москва).

“ЦСКА е един много добър отбор, но ние имаме своите шансове и се надявам, че ще ги победим. Имаме опит, а ЦСКА има 5-6 млади футболисти, които нямат опит. Ще се сблъскат опитът срещу младостта и се надявам да сме победители”, завърши Станислав Генчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички