Бордо удължи успешната си серия срещу Метц

Бордо удължи успешната си серия срещу Метц

Отборът на Бордо записа домакински успех с 2:0 над гостуващия Метц в двубой от 5-ия кръг на Лига 1. Това е четвърта поредна победа за жирондинците над този съперник.

Успехът за домакините дойде с два гола в първите 10 минути на мача. В 7-ата след изпълнение на корнер играчите на Метц на два пъти не успяха да изчистят топката и така Джими Бриан с глава ги наказа за 1:0. В 9-ата грешка на противников футболист позволи на Уи-Джо Уан да изведе Никола де Превил, който напредна и с удар в далечния долен ъгъл покачи на 2:0. В останалите 80 минути от мача двата тима не стигнаха до нови попадения и така той завърши при този резултат. Бордо се изкачи на 7-ото място в класирането с 8 точки, докато Метц е 17-и с 4 пункта.

В друг мач от кръга последният Дижон спечели първата си точка за сезона, след като завърши 0:0 с Ним като домакин. Гостите пък са с актив от 5 пункта, а това им отрежда 14-ата позиция.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички