Гейтчи нокаутира Каубоя в първия рунд и поиска мач с Хабиб

Гейтчи нокаутира Каубоя в първия рунд и поиска мач с Хабиб

Джъстин Гейтчи нокаутира Доналд Чероне в централния мач от програмата на UFC Fight Night 158. Гейтчи свали съперника си на земята в края на първия рунд и го засипа с удари преди реферът да прекрати срещата. Това беше 21-а победа за 30-годишния американец. 18 от неговите успехи са постигнати с нокаут, а 9 от тях са още в първия рунд.
Двубоят в “Роджърс Арина” във Ванкувър не предложи очакваното зрелище. Чероне, известен с прякора Каубоя, беше твърде предпазлив и се опитваше да стои на дистанция от опонента си. Гейтчи започна по-активно и заложи на постоянни кикове и няколко мощни леви крошета.
Малко преди изтичането на първите пет минути Гейтчи намери главата на Чероне със зверско дясно кроше. Каубоя загуби равновесие и отнесе още няколко удара, като Гейтчи дори се поколеба дали да продължи да го налага, след което реферът прекрати боя. Чероне едва се държеше на краката си, но претендираше, че е можел да продължи мача.
Малко по-късно двамата бойци се прегърнаха, а Гейтчи заяви на микрофона, че голямата му цел е да излезе в мач за титлата в лека категория срещу шампиона Хабиб Нурмагомедов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти