Лацио спря да играе и плати скъпо за това (видео)

Лацио стартира сезона в Серия “А” с два силни мача срещу Сампдория и Рома, но днес подцени скромния СПАЛ 2013 и загуби с 1:2 като гост. “Небесносините” направиха много силно първо полувреме, след края на което водеха в резултата след гол на Чиро Имобиле (17’-дузпа), но след това подходиха крайно несериозно и оставиха съперника да го обърне с попадения на Андреа Петаня (63’) и Ясмин Куртич (90’).

“Орлите” бяха загубили на този стадион и през пролетта, но и сега си тръгнаха с наведени глави. За домакините пък това са първи точки след поредни поражения.

Симоне Индзаги остави Сергей Милинкович-Савич и Хоакин Корея, но и без тях тимът му имаше пълно превъзходство в началото. Филип Кайседо удари греда, а в 17-ата Имобиле реализира от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Ненад Томович. След това отново Кайседо, Марко Пароло и Луис Алберто се разминаха с втори гол.

След почивката футболистите на Лацио заиграха далеч по-слабо и съвсем заслужено в 63-ата Петаня ги наказа след корнер - 1:1.

Играчите на СПАЛ веднага се наредиха пред своето наказателно поле и отлично се справяха с плахите опити на противника да вкара нов гол. Картината не се промени до последната минута, в която домакините организираха контраатака, която Куртич завърши с шут в мрежата на Валон Бериша - 2:1.



В четвъртък Лацио ще гостува в Румъния на ЧФР Клуж в среща от Лига Европа, а после приема Парма. СПАЛ пък ще гостува на Сасуоло.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти