Черноморец (Бургас) научи съперника си за 1-ия кръг на АФЛ

Черноморец (Бургас) научи съперника си за 1-ия кръг на АФЛ

Черноморец 1919 (Бургас) ще играе срещу отбора на Звезденбург (Бургас) в 1-ия кръг на турнира за Купата на аматьорската лига, реши тегленият днес жребий за регионалния етап на турнира. Мачът ще се проведе на стадиона в Камено, но датата и началният час ще бъдат определени допълнително. Общо осем отбора от Бургаска област се включват в турнира, като победителят отива на междуобластни пресявания с регионалните първенци на Сливен, Ямбол и Стара Загора отново за едно място.

Шампионът от междуобластните кръгове ще играе с представителя на поток Пловдив. Тимът на Звезденбург играе своя втори сезон в мъжкия футбол, след като миналата година се включи в Б областна група Изток и завърши на 2-о място. Но победителят Черноморец (Несебър) се отказа от промоция в А областна група, от което се възползваха играчите на Звезденбург.

Два отбора от Трета лига се паднаха един срещу друг: Несебър е домакин на Карнобат, като двата отбора също трябва да се договорят за дата и час. По програма мачът трябваше да се състои на 25-и септември, но на този ден карнобатлии играят отложен мач от първенството с Родопа-Смолян. Останалите две двойки са Свети Никола (Бургас)- Созопол и Атлетик (Каблешково)- Камено. И двата мача ще се играят на 25-и септември.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти