В Аякс не бързат да обещават представяне като през миналия сезон

В Аякс не бързат да обещават представяне като през миналия сезон

Сензацията в Шампионската лига от предишния сезон Аякс стартира участие си в групите с мач срещу Лил. Двубоят е във вторник от 22:00 часа. През пролетта холандците бяха на секунди от класиране за финала. Сега те са в компанията още на Челси и Валенсия.


“Щастливи сме, че сме в груповата фаза и в предизвикателна група - заяви треньорът Ерик тен Хаг. - Рано е да се говори за това дали можем да направим това отново. Тепърва започваме груповата фаза и приоритетът е утре да постигнем победата. И ако не извоюваме успех, трябва да постигнем някакъв резултат, защото това ще бъде много оспорвана група. Ние не сме фаворитите, но сме убедени в способностите си. В нашата група Челси вероятно е отборът, който изпъква повече от останалите”.

Аякс ще трябва да се справя без Дони ван де Беек и Нусаир Мазрауи за сблъсъка с французите. Първият е с контузия в бедрото, докато националът на Мароко е с проблеми в коляното.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички