Байерн обяви своята цел минимум в ШЛ

Байерн обяви своята цел минимум в ШЛ

Целта минимум пред Байерн (Мюнхен) през този сезон е място сред четвъртфиналистите в Шампионската лига. Това обяви старши треньорът на баварците Нико Ковач на пресконференцията преди първия мач от турнира за този сезон срещу сръбския Цървена звезда. През миналия сезон Байерн отпадна още на осминафиналите от бъдещия шампион Ливърпул и това се прие като разочарование в Мюнхен.


"Имаме нов сезон пред нас, заредени сме с нов късмет и нашата първа цел е да преминем груповата фаза. След това трябва да направим така, че да стигнем по-далеч от миналата година", заяви Ковач.

За двубоя с първенеца на Сърбия Ковач ще може да разчита на всички свои играчи без бранителя Дейвид Алаба, който получи травма на загрявката преди мача с РБ (Лайпциг) през уикенда и ще трябва да почива около 2-3 седмици.

"Анализирали сме Цървена звезда и знаем, че те са съвсем различен отбор у дома в Белград, където разчитат на невероятна подкрепа от публиката. Ние обаче сме домакини и ще трябва да покажем нашия стил на игра. Мисля, че ако играем по начина, по който го направихме в Лайпциг, ще спечелим в сряда", каза още Ковач.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти