Еден Азар титуляр срещу ПСЖ

Еден Азар титуляр срещу ПСЖ

Еден Азар е готов за първия си старт като титуляр за Реал (Мадрид) в приковаващият вниманието на целия свят първи мач за сезона в Шампионската лига за испанците срещу Пари Сен Жермен, заяви старши треньорът на Белия балет Зинедин Зидан.

Белгийецът влезе от пейката за своя дебют с екипа на Реал при съботната победа с 3:2 над Леванте. За него това са първите добри новини, след като пристигането му в новия отбор беше белязано с контузия на бедрото и началото го изгледа от трибуните.

"Мисля, че е готов да играе, защото натрупа много тренировъчна практика и все на пълни обороти, заяви френския специалист.

''Всеки знае, че имам огромна слабост към Еден Азар. Той е решителен футболист, който може да прави разлика в мачовете. Много важен футболист, който тепърва ще се превръща с мачовете в основна фигура", обясни Зидан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти