Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Лампард защити Рос Баркли

Лампард защити Рос Баркли

Мениджърът на Челси Франк Лампард защити Рос Баркли, който изпусна дузпа при поражението на лондончани с 0:1 у дома от Валенсия в първия кръг от груповата фаза от Шампионската лига. "Рос е изпълнител на дузпи. Той би няколко по време на подготовката преди сезона. Не знам какъв разговор са водили помежду си, но Жоржиньо и Вилиан бяха изпълнителите на дузпи преди появата в игра на Рос", заяви Лампард преди британските медии.

Бившият английски национал изведе "сините" до триумфа в Лигата през 2012 година. Франк Лампард има общо 102 мача в Шампионската лига с екипа на Челси. Лампард коментира състоянието на Мейсън Маунт преди сблъсъка в неделя във Висшата лига срещу Ливърпул, след като халфът получи контузия в глезена. Дебютът в Шампионската лига на Маунт продължи девет минути след ужасяващо влизане на Франсис Коклeн от испанския тим.

"Трябва да преценим състоянието му през следващите 24-48 часа, за да преценим размера на контузията, каза Лампард на пресконференция. - Не знаем колко е зле. Това е контузия на глезена и е жалко. Той играе толкова добре и тази вечер започна добре".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти