Сари посочи основния проблем на Юве

Сари посочи основния проблем на Юве

Старши треньорът на Ювентус Маурицио Сари сподели, че срещу Атлетико Мадрид отборът му е играл много по-добре, отколкото срещу Фиорентина няколко дни по-рано. Въпреки това, специалистът изрази съжалението си от пропуснатата победа. Юве водеше с 2:0, но домакините се пребориха за точката, а изравнителното попадение падна в последната минута.

"Прогресът в играта ни бе видим. Чувствахме, че държим мача в ръцете си, затова равенството оставя леко горчив привкус. Ювентус не беше вкарвал гол при предишните си гостувания тук, а сега отбелязахме два и имахме още няколко удара в очертанията на вратата. Разочароващо е, че Атлетико вкара своите голове от стандартни положения, за които явно се оказахме неподготвени. Трябва да сме по-агресивни в тези ситуации. Футболистите на Атлетико са силни във въздуха, но ние бяхме пасивни, а това можеше да се избегне", заяви Сари след двубоя.

75 Атлетико Мадрид - Ювентус

"Знаехме, че ще има свободни пространства за Хуан Куадрадо и неговата острота при контраатаките може да ни е от голяма полза. От два месеца той тренира да играе като десен бек, а днес го пуснах в предни позиции. Ако е допуснал някакви грешки, очевидно вината е моя", обясни бившият треньор на Наполи и Челси. 

"Срещу Фиорентина не играхме добре, тогава сякаш изгубихме концентрация и не вършехме нещата по правилния начин. Днес беше различно и показахме част от неата, които тренираме всеки ден. Сега е важно да изчистим грешките при статичните положения, защото заради тях получихме 4 гола в последните три мача", подчерта наставникът на "бианконерите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти