Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Клуж обърна Лацио, дузпи поделиха точките между Рен и Селтик

Отборът на ЧФР Клуж обърна и победи с 2:1 като домакин Лацио в двубой от група Е на Лига Европа. Римляните поведоха в 25-ата минута, след като Бастош засече центриране на Джони. В 41-ата обаче Чиприан Деак изравни от дузпа, свирена за фаул на Лукаш Лейва срещу Дамян Джокович в наказателното поле. Успехът за румънския шампион донесе резервата Билел Омрани в 75-ата минута. Първоначално той разтресе напречната греда с топовен шут, но притича за добавка с глава, пращайки топката в страничната греда, като този път тя все пак влетя в мрежата за крайното 2:1.

В другия мач от групата Рен и Селтик завършиха наравно 1:1 във Франция, като и двата гола паднаха от дузпи. За домакините точен от бялата точка беше Мбайе Нианг в 38-ата минута, след като именно той беше фаулиран от Кристофър Айер в наказателното поле. В 59-ата Райън Кристи изравни също от дузпа за нарушение на Дамиан Да Силва срещу Джеймс Форест. Гостите завършиха мача в намален състав, след като в добавеното време Вакун Исуф Байо получи втори жълт и съответно червен картон за фаул срещу противниковия страж.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти