Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Силно начало за ПСВ Айндховен

ПСВ Айндховен започна отлично участието си в груповата фаза на Лига Европа. В среща от група D холандците постигнаха домакинска победа с 3:2 срещу Спортинг. След като поведоха с попадение на Мален в 19-ата минута, домакините контролираха събитията на терена, но съперникът им в нито един момент не бе загубил шансове да измъкне поне точка.

Трите гола във вратата на португалците станаха след грешки в защитата, като автогол на Коатес направи резултата 2:0. Бруно Фернандеш направи силен мач. Исканият от редица европейски грандове през лятото футболист се разписа от дузпа преди почивката. Баумгартл даде солиден аванс на ПСВ в началото на второто полувреме, а 20-годишният Педро Мендеш имаше мечтан дебют. Той се появи в игра в 81-ата минута и секунди по-късно вкара страхотен гол.

В другия мач от група D австрийският ЛАСК постигна успех с 1:0 като домакин на Розенборг в дебюта си в тази фаза на турнира. Единственото попадение бе дело на Холанд в края на първото полувреме. Австрийците доминираха и можеха да стигнат и до по-убедителна победа.

ПСВ АЙНДХОВЕН - СПОРТИНГ 3:2

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА

ЛАСК - РОЗЕНБОРГ 1:0

СТАТИСТИКА
МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички