Автогол на Божиков не спъна устремен Слован - Бешикташ преклони глава, Уулвс загуби вкъщи

Отборът на Слован (Братислава) надигра с 4:2 гостуващия Бешикташ в емоционален сблъсък от група “K”. Българинът Васил Божков си отбеляза автогол за 1:2, но въпреки тази несполука словашкият тим грабна трите точки.
В 14-ата домакините поведоха след неточно излизане на вратаря Лорис Кариус извън наказателното поле. В 29-ата Адам Ляич изравни от дузпа. В добавеното време на първата част българският национал Божиков понечи да изчисти с външен удар, но вместо това си отбеляза зрелищен автогол. През втората част Слован повали именития си турски опонент. Спорар изравни в 58-ата с удар в близкия ъгъл. В 93-тата Любичич вкара за 3:2 след корнер. Минута по-късно и дъх преди финала на двубоя Моха беше точен с великолепен изстрел към далечния горен ъгъл.
В мач от същата група Уулвърхамптън загуби у дома с 0:1 от Брага. В 71-вата Орта реализира след хубава контраатака, при която той беше изведен сам в наказателното поле.
0:1 - Орта (71)

МИНУТА ПО МИНУТА

Слован (Братислава) - Бешикташ 4:2
1:0 - Спорар (14)
1:1 - Ляич (29)
1:2 - Божиков (45-автогол)
2:2 - Спорар (58)
3:2 - Любичич (90)
4:2 - Моха (90)
МИНУТА ПО МИНУТА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти