Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Додич: Трябва да продължаваме така (видео)

Наставникът на Локомотив (София) Младен Додич остана много доволен от играта на своя тим при победата с 3:0 в днешното си домакинство на Локомотив (Горна Оряховица).

“Разбира се, че съм доволен. Вкарахме 3 гола, поздравявам играчите. Резултатът обаче можеше да бъде още по-голям. Противникът дойде тук да играе, има пъргави играчи, с чиито двойни подавания си имахме проблеми. Показахме обаче, че сме търпеливи и си спечелихме възможности. Поздравявам и противника. Резултатът не показва това, но който е гледал мача, е видял един добър отбор на Локо (ГО).

71 Локомотив (София) - Локомотив (Горна Оряховица)

Сега имаме повече опции в атака и се видя - 6 гола в 2 мача. Трябва да продължаваме така. Най-важният момент в мача беше първият ни гол, който дойде в последната минута на първото полувреме. Той ни даде спокойствие да играем без напрежение през втората част. Локо (ГО) обаче е силен и на статични положения и затова трябваше да сме концентрирани до последно. Очакванията ми са да спечелим мача със Струмска слава”, заяви Додич след двубоя.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички