Намери се кандидат за Мамаев

Намери се кандидат за Мамаев

Бившият руски национал Павел Мамаев е пред договор с Динамо (Москва). Вчера халфът разтрогна с Краснодар. Двете страни се разделиха по взаимно съгласие броени дни, след като бившият руски национал беше пуснат от ареста. Мамаев и нападателят на Зенит Александър Кокорин получиха ефективни присъди за побой в центъра на Москва и лежаха в затвора близо година и половина.

Според "Спорт-Експрес" от Динамо са протегнали ръка на Мамаев и са му предложили контракт. Очаква се до януари той само да тренира с отбора, за да влезе във форма след дългото отсъствие от терените, а след това да бъде картотекиран за втората половина от сезона в РПЛ.

За разлика от Мамаев, Кокорин остава в осегашния си клуб - Зенит. Питерци подписаха нов договор с нападателя, но не получиха разрешение да го регистрират след края на трансферния прозорец. Това означава, че Кокорин също няма да играе официални мачове поне до началото на следващата година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти