Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Бернардо Резенде отказа да води Русия в Токио 2020

Бернардо Резенде отказа да води Русия в Токио 2020
Всерусийската федерация по волейбол (ВФВ) е поканила легендарния бразилски треньор Бернардо Резенде да заеме свободния пост на селекционер на женския национален отбор за Олимпиадата в Токио през 2020-а година.

60-годишният Резенде е отхвърлил офертата от страна на “Сборная” така, както би отхвърлил и евентуална оферта да води националния отбор на Бразилия отново, с който спечели златните медали на Олимпиадите в Атина през 2004-а и Рио през 2016-а с мъжкия тим на “Селесао”.
Легендарният експерт е отдаден на работата си на клубно ниво в женския отбор на СЕСК (Рио де Жанейро), който води от 2004-а година насам.

Женският волейболен отбор на Русия остана без треньор, след като тимът загуби с 1:3 гейма на четвъртфинал срещу Италия на ЕвроВолей 2019. На провеждащата се в момента Световна купа за жени тимът е воден от досегашния асистент треньор Серджо Бузато, който бе наказан от Международната волейболна федерация (FIVB) заради расистки жест след победата на Русия над Южна Корея с 3:2 в Олимпийската квалификация през миналия месец.
ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти