Андерлехт поведе, но Брюж не допусна изненада (видео)

Андерлехт поведе, но Брюж не допусна изненада (видео)

Шампионът Брюж отново се доближи само на точка от водача в белгийското първенство Стандард (Лиеж). "Синьо-черните" спечелиха дербито срещу Андерлехт с 2:1 и оставиха съперника си в долните етажи на класирането. Грандът от Брюксел има само една победа след първите 8 кръга и заема незавидното 13-о място.

Сблъсъкът на "Ян Брейдел" започна по-добре за гостите и те поведоха още в 5-ата минута с попадение на Насер Шадли. Вината за гола беше на Симон Миньоле. Бившият вратар на Ливърпул излезе неразчетено и Шадли прати топката в опразнената врата.
Отговорът на Брюж дойде в ответната атака. Денис Бонавентюр стреля с глава, стражът на гостите Хендрик ван Кромбюрге изби, но при последвалата добавка топката рикошира от коляното му и влезе във вратата.

Брюж направи огромен брой пропуски, които можеха да струват скъпо на тима. В 69-ата минута обаче Крепин Диата стреля силно по диагонала и логиката възтържествува - 2;1 и победа за домакините. 

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти