Разочароващо равенство за Краев и компания (видео)

Разочароващо равенство за Краев и компания (видео)

Божидар Краев беше титуляр за Жил Висенте, а отборът му стигна само до нулево равенство срещу гостуващия Боависта в 6-ия кръг на португалското първенство. Тимът на българина имаше лукса 70 минути да играе с човек повече след червения картон на Густаво, но не се възползва от численото си предимство.

Густаво беше изгонен в средата на първата част, когато задържа пред наказателното поле откъснал се футболист на Жил Висенте. Домакините създадоха немалко положения, но повечето от тях бяха далечни изстрели. В 40-ата минута стражът на Боависта Рафаел Бракали спаси плътен шут на Краев.

През второто полувреме българският национал продължи да е активен, но тимът му така и не успя да стигне до попадение. Това беше пети пореден мач без победа за новаците. Те заемат 12-о място в класирането с 6 точки, а Боависта е на 6-а позиция с 10 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти