Гончаренко: Беше важно да реагираме с победа след това, което се случи в България

Гончаренко: Беше важно да реагираме с победа след това, което се случи в България
Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Игор Гончаренко пое глътка свеж въздух след победата на отбора му с 3:2 над ФК Краснодар в местното първенство и с 22 точки след 10 кръга заема 2-о място. "Срещнаха се два отбора, които претърпяха чувствителни загуби в Европейските турнири. Навярнво ние бяхме в по-лек нокаут от съперника и затова спечелихме. Изиграхме две различни полувремена, а същото се отнася и за Краснодар. Мисля, че в крайна сметка ние победихме заслужено. По пътя на натиска и пресата преди почивката поведохме с 3:0, а след това през второто полувреме Краснодар ни вкара два гола със завидна лекота.
"Най-радостното е, че в състава се завърнаха контузените Чалов, Ахметов, Влашич и аз им благодаря. Мачове като този с Краснодар каляват характера, а беше важно да спечелим след това, което се случи в България. Видяхте, че каквото и да става, аз съм си спокоен. Никога няма да тичам на терена, коментира Гончаренко. "А самият Влашич вкара два гола и подаде за още един при успеха над Краснодар, като първото попадение беше от дузпа заради игра с ръка на бранител на зелено-черните.
"Най-важното е победата. Трудно ни беше да се възстановим след мача в България. Беше дълго пътуване нататък и обратно. Може би имахме нужда да получим такова разтърсване. Но случва се, всички отбори имат такива мачове по време на сезона. Стараем се да вкараме положенията, които имаме, а после ще се види какво ще стане. Мисля, че резултатът в България не е и съвсем реален, заяви Влашич след мача с ФК Краснодар.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти