От Витоша подадоха жалба срещу Владимир Вълков

От Витоша подадоха жалба срещу Владимир Вълков

Ръководството на Витоша (Бистрица) подаде жалба срещу съдийството на Владимир Вълков при загубата с 0:1 като гост на Етър в двубой от десетия кръг на efbet Лига.

"Клубът ни е крайно разочарован от действията на рефера и недоумява как е възможно, първо, да влиза в съблекалнята на домакините на почивката и да се извинява за отсъдения от него 11-метров наказателен удар, а след това да компенсира в тяхна полза, като по този начин сериозно ощетява нашия отбор.

При една от подминатите с лека ръка ситуации за нарушение пък - тази, при която домакините отбелязаха победното си попадение, тежко пострада и Християн Василев. Вратарят бе изпратен моментално в болницата, където бе установено, че е със счупен пръст на ръката, което означава, че ще бъде дълго време аут от сметките на треньорския щаб.

Ръководството на Витоша се надява Съдийската комисия да обърне сериозно внимание на действията на Вълков и да му наложи съответното наказание", заявиха от клуба.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти