Ники Михайлов се завръща на вратата на Левски

Ники Михайлов се завръща на вратата на Левски

Националният вратар Николай Михайлов се завръща в игра. Това ще стане в утрешната 1/16-финална среща от Купата на България срещу Спартак (Варна). Двубоят на стадион "Градски" в Балчик е в сряда, 25 септември от 16:00 часа. Сблъсъкът ще се реши в един мач. Наставникът Петър Хубчев определи група от 18 играчи за срещата с тима от Втора лига, като извън нея останаха Милан Миятович, Холмар Ейолфсон, Нуно Рейш и Паулиньо. Черитирама получиха почивка и остават в София.

Тази сутрин "сините" направиха последната си тренировка преди срещата със Спартак, а този следобед пътуват за Варна.

Ники Михайлов, който през пролетта изигра пълни 90 минути в 16 от всичките 17 срещи на клуба, този сезон няма нито една минута. Стражът ще запише първи официални минути под ръководството на Хубчев, който досега залага изцяло на Миятович, въпреки че българинът пази под негово ръководство в последните му мачове начело на България.

127 Левски разби Славия и чака пълни трибуни на "Герена"

Хубси готви още поне 4-5 промени в състава за мача със "соколите". Насиру Мохамед, Здравко Димитров, Илия Юруков, Дени Алар и Филипе Нашименто също се очаква да започнат титуляри, а Мартин Райнов да бъде централен защитник.

Ето и цялата група на Левски:

Николай Михайлов, Петър Иванов, Живко Миланов, Йоанис Каргас, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Филипе Нашименто, Мартин Петков, Станислав Иванов, Дени Алар, Здравко Димитров, Асен Чандъров, Франко Мазурек, Насиру Мохамед и Найджъл Робърта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти