Черно море мина през Ихтиман

Черно море мина през Ихтиман

Отборът на Черно море се класира на осминафинал за Купата на България. "Моряците" нямаха сериозни проблеми във визитата на Ботев (Ихтиман) от 1/16-финалите на надпреварата, въпреки че не изиграха добър мач. По-класният състав от Варна обаче победи с 3:0, след като вкара и трите попадения след почивката на стадион "Христо Ботев". Мартин Минчев (50), Родриго (80) и Патрик Андраде (90) бяха точни за гостите. Преди почивката Димитриос Хантакиас удари гредата от воле в 42-ата минута.

73 Ботев (Ихтиман) - Черно море

Домакините играха доста сърцато и затрудниха елитния тим със своята борбеност, докато варненци бяха бавни в действията си на терена. Това не се хареса на Илиан Илиев, който направи промени в състава.

73 Ботев (Ихтиман) - Черно море

Попадението на Минчев с глава в 50-ата минута обаче успокои Черно море и накара Ботев да се отвори. В 75-ата минута публиката на домакините и играчите на Валери Свиленов искаха дузпа, но реферът отсъди нарушение в атака. Владимир Ценев получи втори жълт картон и съответно остави отбора от Трета лига с човек по-малко.

73 Ботев (Ихтиман) - Черно море

Това предреши мача, тъй като с човек повече Черно море вкара още два гола. Първо Родриго удвои, след като премина през двама играчи, а в последната минута и Патрик Андраде се разписа.

73 Ботев (Ихтиман) - Черно море

БОТЕВ ИХТИМАН - ЧЕРНО МОРЕ 0:3

0:1 Минчев (50)

0:2 Родриго (80)

0:3 Андраде (90)

БОТЕВ:

Вилислав Мичев, Иван Великов, Борислав Ангелов, Владимир Ценев, Вълчо Георгиев, Васил Велев, Йоан Гаврилов, Владимир Бахъров, Християн Бориславов, Кристиан Петров,Кристиян Димитров

Резерви:

Стоян Симеонов, Костадин Кафтанов, Ивайлов Цветков, Димитър Коларов, Михаил Бешев, Даниел Дечев, Антонио Илиев

Треньор:

Валери Свиленов

ЧЕРНО МОРЕ 

Милодраг Митрович, Цветомир Панов, Димитриос Хантакиас, Стефан Станчев, Фахд Актау, Ндонгола, Патрик Андраде, Родриго, Емил Янчев, Мартин Минчев, Жоржиньо

Резерви:

Иван Дюлгеров, Васил Панайотов, Виктор Попов, Даниел Димов, Лъчезар Йорданов, Денислав Ангелов, Мирослав Енчев

Треньор:

Илиан Илиев

Съдия:

Валентин Станчев

Стадион:

Христо Ботев, Ихтиман

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти