Монтана с резервите срещу Литекс

Монтана с резервите срещу Литекс

Отборът на Монтана направи тази вечер последна тренировка преди гостуването на Литекс в Ловеч за 1/16 финалната среща от турнира за Купата на България. Двубоят е в сряда от 19 часа, а монтанци тръгват за града на люляците в ранния следобяд утре. Старши треньорът на гостите Владимир Иванов-Фугата даде почивка на всички футболисти, които започнаха в основния състав при загубата от Спартак (Варна) с 0:1, с изключение на вратаря Васил Симеонов, но той ще остане резерва на Марин Орлинов. Наставникът на Монтана включи сред 18-те петима футболисти от старшата възраст - Деян Детелинов, Никола Петров, Стефан Каменов, Георги Замфиров и Румен Георгиев. Очаква се някой от тях да получи шанс за изява.

Групата на Монтана за гостуването на Литекс:
вратари: Марин Орлинов, Васил Симеонов;
защитници: Иван Калайджийски, Владимир Айтов, Преслав Петров, Стефан Цонков, Деян Детелинов, Никола Петров.
полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Борислав Дамянов, Йордан Йорданов, Мирослав Антонов, Сергей Георгиев, Пиер Пиеров, Георги Замфиров, Румен Георгиев, Кристиян Апостолов, Владислав Цеков. Треньор: Владимир Иванов

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти