Последният спря Марсилия (видео)

Последният спря Марсилия (видео)

Олимпик Марсилия не можа да победи Дижон и да излезе на второ място в класирането на Лига 1. Отборът на Андре Вилаш-Боаш стигна само до нулево равенство срещу намиращия се на дъното в таблицата съперник, който дори можеше да измъкне трите точки.

Марсилия доминираше преди почивката, но пропуски направиха Максим Лопес и Дарио Бенедето. В самия край на полувремето Валер Жермен също стреля неточно, от добра позиция.
След почивката домакините събраха смелост и започнаха да притесняват и без това неособено стабилната защита на ОМ. Мунир Шуяр шутира над вратата в 48-ата минута, а в 53-ата бранителят Бруно Манга нацели гредата.

Чак в последните минути марсилци отново застрашиха вратата на Дижон, но Бенедето не можа да донесе победата на тима си.

Това е второ поредно равенство за Марсилия и отборът е на 4-о място с 12 точки. В следващия кръг на "Велодром" пристига Рен.

Дижон остава последен в класирането с едва 2 точки, но днешното равенство показа, че тимът тепърва ще разгръща потенциала си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти