Люпко Петрович: Изиграхме умно мача, целта е трофеят

Люпко Петрович: Изиграхме умно мача, целта е трофеят

Старши треньорът на ЦСКА-София Люпко Петрович заяви, че отборът е можело да играе и по-добре, но си е свършил работата срещу Локомотив (Горна Оряховица). “Червените” спечелиха с 3:0 като гост и се класира за осминафиналите в Купата на България. Наставникът даде шанс на някои играчи, които по-рядко попадат в състава, като Тони Уот и Денис Давидов, които отбелязаха и трите гола.

"Четирима нови футболисти бяха титуляри и съм доволен съм от тях. Можеше и по-убедително да спечелим и по-добре да играем, но изиграхме умно този мач и постигнахме рутинна победа, коментира Петрович след двубоя. - Тони Уот вкара два гола, показа, че може да се разчита на него. Давидов също е талантлив футболист. Той имаше проблеми с физическата подготовка."

"Трябва да се стремим към спечелването на трофей. Такъв, до който може да стигнем по-лесно. Може би, Купата на България е точно такъв турнир. Разбира се, ще се борим и в шампионата", допълни специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти