Люпко каза защо “замрази” Митко Митков и кой от ЦСКА-София става за топ отбор в Европа (видео)

Наставникът ЦСКА-София Люпко Петрович каза след победата с 3:0 над Локомотив (Горна Оряховица), защо “замрази” таланта Митко Митков. Специалистът е на мнение, че нападателят трябва да се научи да играе за отбора, а не само за себе си. Също така сръбският треньор на червените допълни, че му е мъчно за Валентин Антов, тъй като ако притежава малко повече бързина е можел да играе в Манчестър или някой друг от топ отборите на Европа.

“Митко Митков не играе, защото смятам, че още не е съзрял да играе. Той е талантлив играч, млад, перспективен, но трябва да се научи да играе за колектива, а не само за себе си - да ритне топката и да я гони насам-натам, и той не знае къде. Трябва му време”, каза Петрович, след което коментира и представянето на друг талант - Валентин Антов.

“Много ми е мъчно за Антов. Интелигентен е, знае да играе футбол. Може да отиде в Манчестър, във велик клуб. За съжаление малко му липсва бързина и да отиграва бързо топката. Иначе е интелигентен, има знания, умее да се пласира добре, може да отиграва”, добави сръбският специалист.

Иначе треньорът обяви, че играч на мача срещу Локомотив е бил Тони Уот.

“Тони Уот вкара два гола и е играч на мача. Руснакът Давидов е талант, отбеляза първото попадение и знае да играе футбол, но не е готов физически, защото изпусна много тренировки, а и беше с ангина”, разясни Петрович ситуацията около шотландеца и руснака.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти