Дани Младенов се връща за Етър срещу Арда

Дани Младенов се връща за Етър срещу Арда

Голмайсторът на Етър и efbet Лига Даниел Младенов се очаква да е на линия за гостуването на Арда (Кърджали) на "Лаута" в понеделник. Крилото пропусна домакинството с Витоша (Бистрица) заради контузия. Той е получил травмата по време на мачовете на националния отбор с Англия и Ейре. От лагера на "болярите" решиха да запазят лидера си, който няма да играе и утре при визитата на Ботев (Гълъбово) за Купата на България.

"Даниел Младенов ни е много важен играч. Надявам се за мача с Арда да бъде готов. С Флорент Боджадж и Никола Колев е по-сложно, те имат хронични контузии. От мача с Витоша също имаме двама души с проблеми - Румен Руменов и Яни Пехливанов. Дано не е нещо сериозно. Ивайло Димитров не бе тренирал цяла седмица и му беше трудно да изкара едно полувреме", коментира старши треньорът Росен Кирилов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти