Собствениците на Юнайтед имали план, според който отборът може да се бори за титлата най-рано през 2021/22

Собствениците на Юнайтед имали план, според който отборът може да се бори за титлата най-рано през 2021/22

Американските собствениците на Манчестър Юнайтед не очакват и няма да изискват отборът да се бори за титлата в Премиър лийг поне до 2021 година. Според ESPN Глейзър са одобрили 3-годишен план, в който клубът трябва да се съживи, да се върне към своята идентичност и да започне да се бори за трофеи. Те са приели, че в момента между Манчестър Юнайтед и претендентите за титлата Ливърпул и Манчестър Сити зее цяла пропаст. За да бъде преодоляна тя собствениците на "червените дяволи" са разбрали, че е нужно търпение. Те са взели за пример начина, по който изградиха отбора на "Анфийлд", без да се търси сметка за резултатите в първите 18 месеца на Юрген Клоп, които съвсем не бяха толкова лесни.

Юнайтед спечели за последно титлата през 2012/13 - финалният сезон на сър Алекс Фъргюсън.

Вчера изпълнителният вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд, че трябва да има търпение по отношение на това, с което се е захванал Оле Гунар Солскяер - да изгради отбор, който отново да бъде конкурентоспособен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти