Чибота: Това е първи хеттрик в кариерата ми

Крилото на Лудогорец Мавис Чибота беше изключително щастлив, че вкара своя първи хеттрик в кариерата си. Лятното попълнение на "орлите" донесе успеха с 4:1 на шампионите над Нефтохимик от 1/16-финалите на Купата на България. Така отборът му се класира на осминафинал и продължава да участва на три фронта.

"Много съм щастлив, че успях да помогна на отбора да спечели. Не беше лесно, важното е, че победихме, а не толкова играта. Всеки гол е труден, нямам представа кой е най-труден. За първи път в кариерата ми си вкарвам хеттрик. Затова благодаря на отбора и всички мои съотборници, че успях да го сторя. Всеки мач е труден, тъй като Лудогорец винаги трябва да печели. Ние обаче сме готови да го правим. Не беше лесно и днес, но важното е, че успяхме да победим. Кога ще вкарам следващия хеттрик? Дано е в следващата среща", сподели Чибота.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти