Зидан: Радвам се за Винисиус и Родриго

Зидан: Радвам се за Винисиус и Родриго
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан приема без еуфория лидерската позиция на "белия балет" в Примера дивисион. Реал Мадрид победи с 2:0 Осасуна в междинния шести кръг и еднолично оглави класирането. Головете за успеха отбелязаха младите бразилци Винисиус и Родриго.
"Вярваме в това, което правим. Всичко се постига със спокойствие и труд. Ние не бяхме толкова лоши и преди, ниго пък сега сме станали много добри. Радвам се за Винисиус. Той е само на 18 години и винаги съм се стараел да му се доверявам. Имаше нужда от този гол- Радостен съм и за Родриго. Той е прекрасно момче. Контролът му над топката е великолепен. Трябваха му само две минути на терена, след това взе топката и завърши атаката страхотно. С всеки ден изглеждаме все по-добре. Опитваме се да играем компактно и агресивно. Да, лидери сме, но това нищо не означава, затова трябва да продължим в този дух. Аз винаги съм вярвал в своя отбор, във всичките 25 играчи", коментира Зидан.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти