Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Венгер се предложи на Ман Юнайтед: Това е мечтана работа, знам какво им трябва

Венгер се предложи на Ман Юнайтед: Това е мечтана работа, знам какво им трябва

Манчестър Юнайтед започна сезона колебливо и бе засипан с редица критики, след като успя да спечели само два от първите си шест мача във Висшата лига. Късно снощи “червените дяволи” се измъкнаха на косън от нов голям провал и успяха да отстранят Рочдейл (Лига 1) след изпълнение на дузпи, а играта за пореден път бе доста под очакваните стандарти на рекордьора по титли в Англия.

Това естествено доведе и до нова доза спекулации относно бъдещето на Оле Гунар Солскяер и евентуални негови заместници. Изненадващо в тази група попадна и бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер, който може да се похвали с три титли при престоя си при “артилеристите”.

“Манчестър Юнайтед е мечтана работа за всеки мениджър. За всеки мениджър, разбира се, който има увереност и кураж за тази работа. По мое мнение те имат нужда от четирима футболисти, за да променят нещата. Смятам, че този състав е готов да се конкурира с останалите и изобщо не е толкова далеч, колкото смятат хората.

В момента те нямат стил на игра и преса. Имат отбор, но този отбор трябва да бъде трениран и да израства. Както казах вече, нуждаят се от четирима играчи, за да бъдат конкурентноспособни на всички фронтове. Няма да кажа имена, защото ще станат заглавия навсякъде, но знам кои са.

Нямат нужната креативност, играчи, които да могат да дриблират през защитата и да създават хаос. Никой в момента не се изправя един на един със защитник, да го преодолее и да внесе хаос. Както вече казах, Манчестър Юнайтед е мечтана работа за всеки и аз имам куража за нея, имам и идеите”, заявява уверено Арсен Венгер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти