Игуаин: Сега Кристиано Роналдо е по-зрял, щастлив съм да играя отново с него

Игуаин: Сега Кристиано Роналдо е по-зрял, щастлив съм да играя отново с него

Нападателят на Ювентус Гонсало Игуаин даде интервю пред Fox Sports, в което говори за съотборника си Кристиано Роналдо, пропуска си на финала на Мондиал 2018 и евентуално завръщане в Ривър Плейт.

За Кристиано Роналдо

Играх с него в Испания (в Реал Мадрид - б.р.). Минаха много години. Сега заварих един различен играч, по-зрял човек със семейство. Щастлив съм, че отново играя заедно с него.

За пропуска си на финала на Мондиал 2014

Беше неочаквана възможност. Бях на правилното място, но за съжаление, не вкарах. Направих това, което първо ми дойде в главата. Не знам дали днес бих постъпил по същия начин. Топката ме хвана неподготвен и с гръб към вратата. Даде ми я противников защитник на 15 метра и едва успях да се обърна. Изглежда по-лесно, отколкото е.

За евентуално завръщане в Ривър Плейт

Остават ми две години от договора. Никога не затварям вратата за каквото и да е. Имат си голям треньор и много мои добри приятели са там. Хората в Ривър Плейт винаги са се отнасяли чудесно към мен, но сега се опитвам да мисля за настоящето и да се наслаждавам на Калчото.

За своето оттегляне от футбола

Много трудно ще е да остана свързан с футбола. Имам други проекти в главата си. Иска ми се да основа футболно училище за деца и да им покажа какво съм преживял и през какво съм преминал, за да бъда това, което съм. Може би някое дете ще триумфира във футбола и ще си спомни за съветите, които съм му дал. Вярвам, че това е много ценно, но не се прави достатъчно често.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти