Акрапович: Доволен съм от всички

Акрапович: Доволен съм от всички

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели първите си впечатления след успеха на тима с 3:0 над Балкан (Ботевград) в среща от 1/16-финалите за Купата на България.

56 Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948

“Успяхме да спечелим. Тези, които играха днес, не загубиха много сили. Доволен съм от мача. Всички се представиха, както исках аз. Няма резерви при нас. Това са отлични моменти да покажеш качества и да бъдеш готов. Теренът беше труден, но съм доволен от всички, които се раздадоха. Това ми хареса”, започна Акрапович.

“Много ме радва, че играем добър футбол и създаваме доста шансове. Имам добри играчи. Радвам се, че и днес не получихме гол. Аралица вече е добре, но не искахме да рискуваме на този терен”, добави още той.

“Моята работа е да държа дисциплината, мотивацията и кондицията на тима. Имаме отбор, който има добър характер. За нас е важно да побеждаваме всеки съперник. Днес надиграхме Балкан. Сега ще мислим за Витоша (Бистрица)", завърши треньорът на “черно-белите”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти