Митов след двубоя с Арда: Така искам да играем всеки мач

Наставникът на Хебър Николай Митов изрази задоволство от играта на тима му срещу Арда от 1/16-финалите за Купата на България. Пазарджаклии бяха с резервите и отстъпиха с 0:2, но създадоха сериозни проблеми на елитния състав преди почивката.

"Мога да поздравя футболистите. Изиграха един перфектен мач. Трябва така да играят и така да мислят. Така се израства като футболисти и като отбор. Показахме лице, създадохме 4-5 положения, владеехме топката. Това е пътят. Наясно съм, че ще стане, но трябва търпение. Днес имаше играчи, родени 2000 г., 2002 г., 1999 г., но всички показаха каквото трябва да бъде лицето на Хебър. Това ще искам във всеки един мач със самочувствие. Имахме шансове да отстраним Арда, тъй като създадохме три чисти положения преди почивката. Ако бяхме вкарали, мачът можеше да е друг. Все пак Арда има класа. Вече мислим за Балчик, който е много важен за нас. Сега трябва играчите да се възстановят за понеделник", коментира Митов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти