Людмил Киров: Заслужена победа за съперника

Людмил Киров: Заслужена победа за съперника

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров отбеляза, че тимът му заслужено е отпаднал от Купата на България. Тимът от Русе отстъпи на ЦСКА 1948 с 1:2 и напусна надпреварата.

"Причините за загубата са много, няма смисъл сега да ги изреждам. Днес на терена нищо не се получаваше, малко футбол видях, коментира Киров. - Положенията, които ЦСКА създаде, си ги реализира. Малко неконцентрирано влязохме в мача. Заслужена победа за съперника."

Наставникът пусна някои играчи, които по-рядко получават шанс за изява. Той сподели, че е доволен от тях: "Доволен съм от играта на отбора. В нашия отбор няма резерви, няма титуляри. Имаше хора, които от контролите, са неизменни титуляри и трябваше да им дам почивка."

"Има разочарование от отпадането, но се изправихме срещу отбор, който не случайно е на първо място във Втора лига", допълни Киров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти