Сисиньо е в списъка за селекция на Гремио

Сисиньо е в списъка за селекция на Гремио

Десният бек на Лудогорец Сисиньо е попаднал в списъка за селекция на Гремио, твърдят бразилските медии. Защитникът е една от опциите пред клуба за привличане през зимата. Той е описан като добър десен бранител, който може да се подвизава при нужда и отляво, както и като крило. В Бразилия пишат, че той има контракт с разградчани до лятото на 2020 година и през януари може да подпише предварителен договор. В момента Гремио се намира на осмо място в местния елит.

Сисиньо се намира в добра форма. В началото на сезона той бе резерва за сметка на привлечения през лятото французин Жордан Икоко. Новият играч обаче не впечатли и временният треньо Станислав Генчев твърдо се доверява на бразилеца. През настоящата кампания десният бек е бил на терена в 6 шампионатни мача. Освен това взе участие и в 6 срещи в евротурнирите. 

30-годишният футболист е в Лудогорец от началото на сезона 2015/16. Наскоро той изрази желание да играе за българския национален отбор, когато приобие това право през лятото на 2020 година. Съотборниците му при разградчани Марселиньо и Вандерсон вече имат двубои за "трикольорите".

Възстановяването на Антон Недялков върви по план. Очаква се защитникът да бъде вдигнат за мача с Лудогорец. Двубоят в Будапеща от втория кръг на група "Н" на Лига Европа е в четвъртък, 3 октомври. Левият бек обаче едва ли ще бъде на терена в неделя, когато е визитата на Дунав. Най-вероятно този двубой ще пропусне и полякът Якуб Швиерчок, който има травма в коляното.

"Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти