Спрягат отново Почетино за Юнайтед, "червените дяволи" обаче трябва да платят 32 милиона

Спрягат отново Почетино за Юнайтед, "червените дяволи" обаче трябва да платят 32 милиона

Медиите на Острова отново свързват мениджъра на Тотнъм Маурисио Почетино с Манчестър Юнайтед. Аржентинецът бе сред кандидатите за поста още преди назначението на Оле Гунар Солскяер. Резултатите на отбора при норвежеца от началото на този сезон обаче не са никак задоволителни и вече започна да се говори за неговото уволнение, въпреки че изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд преди няколко дни заяви, че клубът стои зад наставника, който търпеливо трябва да изгради отбора отново.

Почетино също е разочарован от началото на сезона на Тотнъм. Според "Сън" и "Дейли Мейл" ръководството на Юнайтед вече обмисля възможността да предложи на аржентинеца мениджърския пост на "Олд Трафорд". Освен че трябва да убедят Почетино да смени Тотнъм с Манчестър Юнайтед, босовете на "червените дяволи" трябва да платят и всички заплати по договора на аржентинеца, в който няма освобождаваща клауза. С днешна дата това са около 32 милиона паунда, тъй като Почетино получава по 8.5 милиона на сезон според контракта, който подписа в началото на миналия сезон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти