Гледай на живо

100 години Етър: „Звездите на „Етър” (ветерани) - Национален отбор „Звездите на България” (ветерани) 0:4 /почивка/

Зидан очаква повече от Азар и използва нецензурни думи, за да възхвали свой играч

Зидан очаква повече от Азар и използва нецензурни думи, за да възхвали свой играч

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде редовната си пресконференция преди мач. Утре тимът му гостува на Атлетико Мадрид в столичното дерби от 7-ия кръг на Ла Лига.


Французинът заяви, че всички в клуба очакват повече от Еден Азар, който все още не успява да разгърне потенциала си след трансфера от Челси. “Азар знае, че очакванията към него са големи - заяви треньорът. - Той ще се превърне в играча, когото искаме. Такъв тип футболисти са подготвени за дерби като предстоящото. Не се съмнявам в него или в някого друг. И не мислим само за резултата, а и да направим силен мач още от първата минута. Наясно сме, че ще бъде сложно, но сме готови за това”.

Също така Зизу отличи специално Лукас Васкес - футболистът, който най-много е играл при него. “За мен той е страхотен”, отчете французинът, като използва циничното на испански "Le veo de puta madre".

На срещата си с медиите Зидан всячески отбягваше да говори за контролата срещу Атлетико през лятото, която Реал загуби с 3:7 в Ню Джърси. “Предстоящият двубой няма нищо общо с онзи”, категоричен беше той.  

“Много са ключовите неща, с които този мач може да бъде спечелен. Трябва обаче да бъдем хладнокръвни. Знаем, че съперникът е опасен и разполага с много оръжия, но мен ме интересува повече с какво ние можем да отговорим. Наясно сме, че негативен резултат веднага ще обърне настроенията, но не мисля за това. Не мисля за първото място в първенството, а само за това какво ще стане в събота”, продължи наставникът

Младият Родриго Гоес, който в сряда се разписа още при дебюта си в Ла Лига, няма да бъде в групата за дербито. “Утре той ще играе за дубъла. Радвам се от това, което Родриго направи през седмицата, но с него ще действаме полека. Бяхме взели това решение (б.р.-за участието му за Реал Мадрид Кастийя) още преди време”, завърши Зидан.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти