Хубчев: Труден мач! Срещата с Лудогорец носи три точки

Наставникът на Левски Петър Хубчев похвали тима си след трудния успех с 3:1 над Ботев (Враца).

"Не знам кое беше ключът днес, но мачът беше много труден. Имахме слаби 20-25 минути през второто полувреме. Радостното е, че ги преживяхме и хората, които влязоха отвън, коригираха мача. Победата не беше толкова лесна. Разбира се, че имаше притеснение. Футболистите са хора, не са машини. Нормално е да има спадове. Трябва да гледаме да коригираме нещата. Създаваме положения и това е повод за гордост".

93 Левски - Ботев (Враца)

"Не искам да коментирам съдийството. Мачът с Лудогорец не е най-трудният, откакто съм тук. Кажете ми един лесен мач за Левски! Трябва да сме дисциплинирани. Има хора, които да казват в каква посока вървим. Аз го приемам като мач, от който можем да спечелим три точки. Станислав Костов ще остане няколко дни в клиниката. Казаха ми, че всичко е минало сполучливо. Той е момче, което играе със сърцето си. Нужен е на отбора".

"Не обръщайте толкова голямо внимание на юношите, ако искате да им помогнете. Това не важи само за юношите на Левски, а и другаде. Ако искате да им помогнете, не ги вдигайте толкова бързо. Има момчета, които заслужават да им бъде обърнато внимание. Тук много бързо се възхваляват младите момчета".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти