Спортният директор на Берое: Всеки треньор трябва да се притеснява за поста си

Спортният директор на Берое: Всеки треньор трябва да се притеснява за поста си

Спортният директор на Берое - Валентин Грудев, коментира ситуацията около старши-треньора Александър Томаш и възможно ли е той да бъде сменен при загуба от ЦСКА.

"Всеки треньор, когато поеме отбор с амбиции, би следвало да се притеснява за поста си постоянно. Томаш е от този тип хора, които си изпълняват задълженията и си следват пътя на развитие. Аз, като спортен директор, смятам, че въпросът за смяна на треньора не стои на дневен ред. Но, разбира се, всичко зависи от резултатите. Добър резултат срещу ЦСКА ще даде нужното спокойствие, най-вече на нашите фенове. Мисля, че Берое има сили да излезе от тази криза. Добър резултат означава да не загубим".

"Щом в последните четири шампионатни мача имаме три загуби. Да кажем, че има спад, да не го наричаме "криза". Но не е нормално да допуснем толкова загуби. Хубавото нещо е, че разликата в точките в челото не е голяма и при една-две победи бързо може да се съкрати", заяви Грудев пред "Тема спорт".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти