Куртоа за критиките към себе си: Анализирам мачовете си с хора, които разбират от футбол

Куртоа за критиките към себе си: Анализирам мачовете си с хора, които разбират от футбол

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа говори след мача от 7-ия кръг на Ла Лига с Атлетико, който завърши наравно 0:0. Той отбеляза, че не обръща внимание на критиките към неговата игра. Представянето на белгийския страж е подложено на много въпросителни след пристигането му от Челси преди малко повече от година, но той е твърдо уверен във възможностите си.

"Опитвам се да реагирам правилно на критиката. Анализирам мачовете си с хора, които разбират от футбол, включително и с моите треньори и съотборници", заяви Куртоа пред "Marca".

През този сезон Куртоа допусна 6 гола в 6 мача от испанското първенство. Вратарят също инкасира 3 гола в една среща от Шампионската лига. Реал Мадрид е лидер в първенството на Испания с актив от 15 точки. В следващият кръг "белия балет" приема сензацията до този момент Гранада.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти