Буфон: Допреди два мача не знаех, че съм стигнал Малдини

Буфон: Допреди два мача не знаех, че съм стигнал Малдини

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон изказа задоволството си от факта, че вече е италианският футболист с най-много мачове за клубен отбор - 903. Също така, той призна, че допреди два двубоя не е предполагал колко близо е бил до постижението на досегашния рекордьор Паоло Малдини, изиграл 902 срещи за Милан.

“Това е огромно удоволствие. Не знаех колко близо бях до този рекорд допреди два мача. Разбрах го в предишния ми двубой, когато ми казаха, че съм се изравнил с Паоло. Това ме прави много щастлив и горд с постигнатото. Както казах и преди, радостен съм, защото стигнах дотук все още като играч на високо ниво. Мисля, че това мога да кажа, без да съм самонадеян. Затова бих искал да благодаря на семейството и съпругата ми, които винаги са били доброжелателни към мен. Но мога да отбележа, че и моето усилие има принос за всичко това”, коментира Буфон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти