Перишич е решен да остане в Байерн за постоянно

Перишич е решен да остане в Байерн за постоянно

Взетият под наем от Интер Иван Перишич се надява да остане в Байерн (Мюнхен) за постоянно. 30-годишният футболист е преотстъпен до края на сезона.


“Вярвам в себе си, че ще успея да убедя клуба да ме откупи. Това е желанието ми. Ще направя всичко възможно, за да се случи това”, заяви Перишич в интервю за The Athletic.

В договора за наем няма фиксирана клауза за откупуване, но треньорът на италианците Антонио Конте така или иначе не искаше да разчита на хърватина и затова се съгласи да го пусне в Бундеслигата.

Перишич не се притеснява, че не е бил първи избор на Байерн през изминалото лято. “Всичко стана много бързо. Всички знаят историята: след като Льорой Сане се контузи, от клуба се свързаха с Интер и агента ми. Заедно със семейството ми обмисляхме офертата една нощ и се съгласих”, добави световният вицешампион.

Перишич вече има два гола и две асистенции с екипа на Байерн във всички турнири.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти