Черно море започна седмицата с двуразови тренировки

Черно море започна седмицата с двуразови тренировки

Отборът на Черно море продължава седмицата с двуразови тренировки. И двете занимания на "моряците" вчера се проведоха на стадион "Младост" и с тях бе поставено началото на подготовката на тима за домакинството на Берое от 12-ия кръг на efbet лига.

В тима няма контузени футболисти и всички тренират на пълни обороти. Наравно с отбора се включи и Дани Кики, който пропусна последните три мача на варненци от първенството и Купата на България заради болки в коляното.

С отбора тренират и завърналите се от Спартак (Плевен) Петър Вуцов и Йордан Радев. Двамата бяха преотстъпени във втородивизионния тим, но след промените около отбора на плевенчани, отново са на "Тича". Радев и Вуцов обаче няма да са на разположение на треньора Илиан Илиев до края на годината, тъй като вече имат записани мачове за Спартак във Втора лига.

Аут за срещата с Берое е бранителят Мирослав Енчев, който ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия на БФС заради червения картон от мача с Царско село.

Черно море посреща старозагорци в петък, от 20:00 часа, на стадион "Тича" във Варна.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти