Кристиано Роналдо вече мисли за бъдеще извън футбола

Кристиано Роналдо вече мисли за бъдеще извън футбола

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори за бъдещите си бизнес планове, на които възнамерява да се посвети след края на футболната си кариера.

“Не съм луд човек. Не съм обсебен от тренировките, а от успеха, което е напълно различно. Все още обичам футбола. Обичам да забавлявам феновете и хората, които обичат Кристиано. Възрастта няма значение, всичко опира до характера. През последните пет години започвам да се наслаждавам на това да мисля за бъдеще извън футбола, така че кой знае какво ще се случи след година или две?

Не искам да имитирам никого. Трябва да бъдеш себе си през цялото време, но винаги можеш да вземеш нещо от някои добри примери, не само от футбола, но и от други спортове - Формула 1, НБА, голф, UFC и т.н. Най-добрите атлети имат подобни работни етики. Дори изпълнителните директори на големи компании винаги са мотивирани и трябва да работят усърдно, за да постигнат добри неща. Трябва да вярваш в себе си. Във футбола имам по-голям контрол. Знам какво мога да направя. В бизнеса е по-трудно, зависиш от други хора, но аз имам добър екип. Ще бъде предизвикателство. Изминаха години, изпълнени с усърдна работа, отдаденост и страст, за да постигна това, което направих във футбола. Извън него имам още работа за вършене, но не ми харесва да съм номер две или три. Винаги искам да съм номер 1. 100% ще го постигна”, сподели 34-годишният Роналдо пред SPORTbible.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти