Удар под рамката за Айнтрахт

Удар под рамката за Айнтрахт

Айнтрахт (Франкфурт) ще бъде без Кевин Трап до края на календарната 2019 година, съобщиха от клуба. Германският национал има контузия на рамото, която е получил при победата с 2:1 над Унион (Берлин) и ще трябва да се подложи на операция. Това означава, че Адолф Хютер ще трябва да разчита на Фредерик Рьонов или Феликс Вийдвалд като титуляр под рамката във времето, в което Трап ще се възстановява. “Орлите” имат и трета опция за вратар, но е малко вероятно Ян Цимерман да запише минути за клуба.


“Това е лоша новина - както за Кевин, така и за нас. Пожелаваме му бързо възстановяване и вярваме, че ще се върне в топ форма. Вярваме и във възможностите на Фредерик Рьонов, който вероятно ще трябва да замени Кевин”, каза спортният директор Бруно Хюбнер.

От началото на сезон 2019/2020 Трап има общо 11 мача във всички турнири, в които е допуснал 15 гола, а в три случая е запазвал мрежата си “суха”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти